Tomáš Töpfer (Karel Arazím)

Tomáš Töpfer - Karel Arazím

Věk: 60
Datum narození: 10.1.1951
Znamení: vodnář

Charakteritika postavy Karla Arazíma: Hlavní postavou seriálu. Arazím se postupem času přes štábního strážmistra a praporčíka vypracuje až na velitele pátrací stanice.

Jako herec začínal hrát v divadle v Ostravě, režíroval v Severomoravském divadle v Šumperku, dále hrál také v Ústí nad Labem, odkud posléze přešel do Divadla E. F. Buriana a od roku 1987 do Divadla na Vinohradech.

Nyní nejen jako herec, ale také jako režisér a ředitel působí v Divadle Na Fidlovačce. Společně s bratrem vlastní a provozuje restauraci U kalicha v Praze. Největší popularitu mu přinesly role v seriálech: doktor Král z Života na zámku a velitel četnické stanice Arazím v Četnických humoreskách. Objevil jako lékař v pokračování Nemocnice na kraji města.

Filmografie

  • 2011 - Šťastný smolař
  • 2010 - Poslední doutník
  • 2010 - Tři sestry
  • 2009 - Domina
  • 2009 - Nepolepšitelný
  • 2009 - Vyprávěj
  • 2008 - Hrobník
  • 2008 - Nemocnice na kraji města - nové osudy
  • 2008 - Sofie a ukradený poklad
  • 2007 - Muž a stín
  • 2006 - Jak se krotí krokodýli
  • 2006 - Smutek paní Šnajderové
  • 2005 - Jasnovidec
  • 2004 - Černí baroni
  • 2003 - Jak básníci neztrácejí naději
  • 2003 - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
  • 2001 - Méďové
  • 1998 - Jacobowski a plukovník
  • 1997 - Četnické humoresky
  • 1996 - Manželská tonutí
  • 1996 - Na hraně
  • 1996 - Passage
  • ...

Fotogalerie

Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer