Tatiana Vilhelmová (Kamila Kliková)

Tatiana Vilhelmová - Kamila Kliková

Věk: 32
Datum narození: 13.7.1978
Znamení: rak

Charakteritika postavy Kamila Klikové: Mladá a neodbytná novinářka, která chce napsat reportáž o práci četnické pátrací stanice a případech kterými se zabývají.

Tatiana Čecháková, vystupující stále pod dívčím jménem Tatiana Vilhelmová je často obsazovaná česká filmová a divadelní herečka.

Poprvé ji před kameru postavil v patnácti letech režisér Karel Kachyňa v Prima sezóně. Debutovala v šestnácti letech ve filmu Indiánské léto Saši Gedeona, se stejným režisérem natočila i Návrat idiota.

Její domovskou scénou je Dejvické divadlo (městské části Praha 6). Několikrát byla nominována na různá ocenění (sedmkrát Český lev, Cena Thálie, Cena Alfréda Radoka, Neviditelný herec).

Kompletní životopis herečky Tatianě Vilhelmové.

Filmografie

  • 2009 - Jaké štěstí být milován
  • 2008 - Vlna
  • 2007 - Chyťte doktora
  • 2007 - Kolotoč
  • 2007 - Medvídek
  • 2007 - Operace Silver A
  • 2007 - Opravdová láska
  • 2006 - Grandhotel
  • 2006 - Krásný čas
  • 2006 - Vratné lahve
  • 2005 - Štěstí
  • 2005 - Voděnka

Kompletní filmografie herečky Tatiany Vilhelmové.

Fotogalerie

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová