Jiřina Bohdalová (Domkářka Menšíková)

Jiřina Bohdalová - Domkářka Menšíková

Věk: 80
Datum narození: 3.5.1931
Znamení: býk

Charakteritika postavy domkářky Menšíkové: Epizodní role. Objevila se v 3. díle 1. série. Svérázné paní Menšíkové si četníkům chodí neustále a s vervou stěžovat, že se jim nedaří odhalit zloděje jejich úlů.

Jiřina Bohdalová je česká herečka.

Vystudovala DAMU a začínala po boku Jana Wericha v Divadle ABC a posléze v Městských divadlech pražských. Od roku 1967 je členkou Divadla na Vinohradech. V roce 1985 byla jmenována zasloužilou umělkyní.

Kompletní životopis herečky Jiřiny Bohdalové.

Filmografie

  • 2009 - Ach, ty vraždy!
  • 2008 - Láska rohatá
  • 2008 - Saxana - veletrh strašidel
  • 2007 - Trapasy
  • 2006 - Příkopy
  • 2005 - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem
  • 2005 - Boháč a chudák
  • 2005 - Povodeň
  • 2005 - Zastřený hlas
  • 2004 - Nadměrné maličkosti: Podfuk
  • 2004 - On je žena!
  • 2004 - Pojišťovna štěstí
  • 2004 - Poklad na Sovím Hrádku
  • 2004 - Tři dámy s pistolí
  • 2003 - Bankrotáři
  • 2002 - Černá slečna, slečna Černá
  • 2002 - Lakomec

Kompletní filmografie herečky Jiřiny Bohdalové.

Fotogalerie

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová