Ivan Trojan (Bedřich Jarý)

Ivan Trojan - Bedřich Jarý

Věk: 46
Datum narození: 30.6.1964
Znamení: rak

Charakteritika postavy Bedřicha Jarého: Je to věrný pes se smyslem pro humor. Začíná jako nováček na Četnické pátrací stanici. Časem se vypracuje na zástupce velitele a ožení s Arazímovu dcerou Klaudií.

V současnosti je jedním z nejznámějších českých herců a dosáhl výrazných úspěchů v rolích divadelních, televizních i filmových, prosadil se také v dabingu.

V roce 1988 začínal v Realistickém divadle. Potom v letech 1990 - 1997 hrál v Divadle na Vinohradech. V roce 1997 odešel do tehdy nově vznikajícího souboru Dejvického divadla, kde působí dodnes.

Pochází z herecké rodiny - jeho otcem je herec Ladislav Trojan, jeho bratr Ondřej Trojan je filmový producent a režisér. S manželkou, herečkou Klárou Trojanovou-Pollertovou (sestra olympijského vítěze Lukáše Pollerta) mají tři syny: Františka, Josefa a Antonína.

Filmografie

  • 2011 - Lidice
  • 2011 - Ve stínu koně
  • 2011 - Viditeľný svet
  • 2010 - Akvabely
  • 2010 - Jseš mrtvej, tak nebreč
  • 2010 - Okresní přebor
  • 2009 - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
  • 2009 - Příběhy obyčejného šílenství
  • 2009 - Suplent
  • 2008 - BrainStorm
  • 2008 - Ďáblova lest
  • 2008 - Dívka a kouzelník
  • 2008 - Karamazovi
  • 2008 - Šejdrem
  • 2008 - Usnula jsem
  • 2007 - Medvídek
  • 2007 - Operace Silver A
  • 2007 - Opravdová láska
  • 2007 - Trapasy
  • 2007 - Václav
  • 2006 - Krásný čas
  • 2005 - Anděl Páně
  • 2005 - Příběhy obyčejného šílenství
  • 2003 - Jedna ruka netleská
  • 2003 - Mazaný Filip
  • 2003 - Můj otec a ostatní muži
  • 2003 - Želary
  • ...

Fotogalerie

Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan
Ivan Trojan