Alena Antalová (Ludmila Horká - Arazímová)

Alena Antalová - Ludmila Horká - Arazímová

Věk: 38
Datum narození: 28.7.1972
Znamení: lev

Charakteritika postavy Ludmila Horké - Arazímové: Sympatická květinářka. Přes počáteční nesmělost z obou stran a různé peripetie se nakonec provdá za Karla Arazíma.

Alena Antalová je slovenská herečka, která od roku 1994 působí v Městském divadle Brno na hudební a činoherní scéně. Je absolventkou bratislavské konzervatoře a JAMU obor muzikálové herectví. Je vnučkou scénografa SND Ladislava Vychodila.

Známá také ze seriálu Četnické humoresky a Pojišťovna štěstí (Anna Jánská). Nazpívala sólové party k filmu Kytice.

Kompletní životopis herečky Aleny Antalové.

Filmografie

  • 2007 - V jámě lvové
  • 2004 - Pojišťovna štěstí (Anna Jánská)
  • 2003 - Společník
  • 2001 - Mistr a Markétka
  • 1997 - Četnické humoresky (Ludmila Arazímová)
  • 1984 - Čierný slnovrat
  • Sny svatojánských nocí (Matka - Polymnia)
  • Divotvorný hrnec (Káča)
  • Mamzelle Nitouche (Denisa)
  • Legenda (Princezna Veronika)

Kompletní filmografie herečky Aleny Antalové.

Fotogalerie

Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová
Alena Antalová